Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Mavişehir Optimus, çevre dostu uygulamaları ile İzmir Karşıyaka’da ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Egzoz dumanına son vererek doğayı koruyan ve yakıt masrafını azaltan elektrikli araçların kullanımına da destek veren Soyak, Mavişehir Optimus’ta elektrik şarj istasyonu kuracak.

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi, yüksek standartlı projelerin mimarı Soyak’ın İzmir’de prestijli, benzersiz, lüks, özel ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açacak projesi Soyak Mavişehir Optimus, modern teknolojinin kullanıldığı ‘ideal’ fonksiyonları ve enerji dostu uygulamaları ile dikkat çekiyor.

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için elektrikli araç kullanımını teşvik eden Soyak; bu doğrultuda enerji dostu elektrikli araç sahibi Mavişehir Optimus sakinleri için hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor.

Mavişehir Optimus’ta doğa ile iç içe bir yaşam sizi bekliyor…

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için hem kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları hem de konut projeleri ile sağlıklı ve kaliteli hayata değer katmayı sürdüren Soyak, Mavişehir Optimus’ta sakinlerinin huzurlu, sağlıklı  ve doğa ile iç içe bir yaşam sunmak için her ayrıntıyı düşünüyor.

Soyak, Mavişehir Optimus’ta açık ve kapalı otoparklar, engelli ve çocuk arabalarına uygun yollar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, yüzme havuzları, yarım basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun parkı ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla IPTV hizmeti de bulunuyor.

Aralık 2013’te sahiplerine teslim edilecek olan ve adını ‘ideal’den alan Soyak Mavişehir Optimus’ta hem yaşam alanları hem de daireler bu isme uygun olarak ideal ölçülere ve yüksek standartlara sahip.  1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, 2+1, 3+1 ve  4+1 bahçeli dubleks seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden ve 1200 konuttan oluşan Soyak Mavişehir Optimus, sahiplerine ankastre beyaz eşyalı (fırın, ocak, ankastre bulaşık makinası ve fırın üstü aspiratör) olarak sunulacak.

Daire fiyatlarının 122.200 TL ile 541.700 TL arasında değiştiği Soyak Mavişehir Optimus’ta, 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0,79 faiz oranı uygulanıyor.

Soyak Mavişehir Optimus projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Karşıyaka’daki Soyak Mavişehir Optimus satış ofisi hafta içi ve hafta sonu,  Müşteri Hizmetleri ise 444 0 795 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Soyak Mavişehir Optimus’ta çevre dostu araçlara özel hizmet