Gayrimenkul alanında yaklaşık 50 yıldır yenilikçi projeleriyle örnek olan Soyak, müşteri hizmetleri alanındaki çalışmalarında da bilgi çağını yakalayan hızıyla sürekli gelişimi hedefliyor. Bu doğrultuda Soyak Müşteri Hizmetleri gelişim projesiyle sağladığı hizmetlerde yaptığı iyileştirmelerle müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarının bir adım önünden gitmeyi başarıyor.

Soyak yaklaşık 2 yıl önce, satış sonrası müşteri hizmetlerine ilişkin konularda başlattığı "Canlı Destek" hizmetini geliştirerek, teslim sonrası müşteri hizmetleri konularında, teknik hizmetleri de kapsayan geniş bir alanda sürdürüyor. Soyak Müşteri Hizmetleri tarafından yürütülen projede internet portalı üzerinde self servis kanallarının geliştirilmesiyle, Soyak'ı seçen müşteriler, malzeme seçiminden aboneliklerin tahsisine, site yönetimlerinin oluşturulmasından daire teslimine pek çok konuda sorularının yanıtlarını bu kanal aracılığı ile  anında alabiliyorlar.

Soyak Yapı Müşteri Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kösoğlu, Soyak Müşteri Hizmetleri gelişim projesinin kendisini sürekli yenileyen dinamik bir yapıya sahip olması için çaba harcadıklarını; bu doğrultuda müşterilerden gelen görüş ve değerlendirmelerin analizinin kendileri için önemli bir kriter oluşturduğunu belirtti.  Dünya standartlarında hizmet sunmak için Soyak Müşteri Hizmetleri ekibiyle birlikte "sürekli gelişim" projesini geliştirmiş olduklarını söyleyen Kösoğlu, Soyak'ın sahip olduğu güçlü teknik donanımın da bu alanda fark yarattığını vurguladı.

İzmir projeleri için daire teslimlerinden sonra verilen teslim sonrası müşteri  hizmetlerinin iletişimi de artık canlı destek aracılığı ile yapılabilecek. Soyak müşterileri, bundan böyle daireleri ile ilgili kullanım kaynaklı olmayan ve bakım onarım dışındaki teknik içerikli taleplerini 444 0 795 Nolu Soyak Çağrı Merkezi ve info@soyak.com.tr adresinin yanısıra www.soyak.com.tr internet sayfasında Müşteri Hizmetleri bölümünde bulunan "Canlı Destek" kanalı aracılığı  ile de bildirebilecekler.

İzmirli müşterilere yeni bir iletişim kanalı açan "Canlı Destek Hizmeti" kapsamında, Teslim Sonrası Müşteri Hizmetlerinin verdiği teknik destek, öncelikle Mavişehir, ardından Siesta Projelerinde uygulanmaya başlanacak. Projenin  sonraki adımında ise, İstanbul projelerini de içerecek şekilde genişletilmesi hedefleniyor.

Soyak, geliştirdiği "Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi" ile 2009 Ekim ayında IMI Conferences tarafından düzenlenen 5. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda "En Övgüye Değer Performans Gelişimi" ödülünü kazanmıştı.  2005 yılında, dünya çapında tanınmış "Superbrands" kurumu tarafından "Türkiye'nin Süper Markaları" kataloğuna gayrimenkul sektöründen dahil edilen tek kurum olan Soyak; 2007 yılında da yine gayrimenkul sektöründe ilk ve tek  "Ulusal Kalite Başarı Ödülü"ne layık görülen kurum olmuştu.  Soyak Müşteri Hizmetleri alanındaki kararlılığını daha da güçlendirerek, bu alanda katmadeğer sağlayan yeni projelerin öncülüğünü yapmaya devam edecek.

Soyak İzmirlilere