Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak; İstanbul’un hızla gelişen merkezlerinden Halkalı’da, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirdiği yeni projesi Evostar’ı özel tanıtım gecesiyle İstanbulluların beğenisine sundu. Halkalı’nın yükselen yeni yıldızı olacak Evostar; 4 Ekim Salı gecesi Sait Halim Paşa Yalısı’nda, ünlü şarkıcı Sibel Tüzün’ün sahne aldığı, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin konuk olduğu görkemli gece ile parlamaya başladı. Soyak kalitesini daha uygun fiyatlarla sunan Evostar’ın tanıtım gecesine katılan konuklar, ilk haftaya özel fiyat avantajından öncelikli olarak yararlanma fırsatı buldu.

Soyak, İstanbul Halkalı’da Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirdiği yeni projesi Soyak Evostar’ı 4 Ekim Salı gecesi, Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen görkemli gecede tanıttı. Soyak müşterileri için özel olarak düzenlenen gecede Sibel Tüzün, en sevilen şarkılarıyla tüm davetlilere keyifli dakikalar yaşattı. Konuklarını Duo Viola gösterisi eşliğinde kokteyl prolonge ile karşılayan Soyak, ünlü şarkıcı Sibel Tüzün’ün canlı performansının ardından eğlenceyi DJ Can Hatipoğlu’nun özel müzikleri ile sürdürdü.

Soyak Evostar’ın tanıtım filminin gösterildiği, broşürlerinin dağıtıldığı gecede; davetliler, projenin detaylarını tanıma fırsatı bulurken, gecede davetlilere ilk haftaya özel fiyat avantajları da sunuldu. Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışıyla geliştirdiği modern teknoloji imkânlarıyla donatılan Soyak Evostar’ın tanıtım gecesine katılan davetliler, güzel bir gece geçirmenin yanı sıra bu özel satış fiyatlarından öncelikli olarak yararlanma olanağı da buldu.

Soyak Evostar Hakkında

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak’ın 40 bin m2 alan üzerine kurulu,  1000 konuttan oluşan yeni projesi; Soyak Evostar, ev seçenekleri ile farklı zevk ve beğenilere hitap ediyor. Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Evostar’da; 81bin TLden başlayan stüdyolar, 117 binden başlayan 1+1 ler, 158 bin TL’den başlayan 2+1 ler, 209 bin TL’den başlayan bahçeli dubleksler ve 266 bin TL den başlayan 3+1 ler bulunuyor. Tanıtıma özel fiyat avantajı ile satışa sunulan projede 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0.99 faiz oranı uygulanıyor. Eylül 2013’te tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı (fırın, ocak, ankastre bulaşık makinesi ve fırın üstü aspiratör) olarak teslim edilecek, ayrıcalıklı tasarıma sahip proje; açık ve kapalı otoparklar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, sosyal tesisler, yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun odası ile keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.

Soyak Evostar projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Halkalı’daki Soyak Evostar satış ofisini hafta içi ve hafta sonu ziyaret edebilir,  Müşteri Hizmetleri 444 0 795 numaralı telefondan 7 gün 24 saat bilgi alabilirsiniz.

Soyak’ın Evostar’ı Sibel Tüzün ile parlamaya başladı!