İzmir Karşıyaka'ya yeni bir yaşam anlayışı getiren Soyak Siesta, bu kez çocukların buluşmasına ev sahipliği yaptı. 2-4 Şubat tarihleri arasında Soyak Siesta Satış Ofisi'ne gelen toplam 83 çocuk, atölye çalışmalarına katılarak hayallerindeki evi tasarladı. Çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitmenler aracılığıyla düzenlenen etkinlik, ebeveynler tarafından da beğeni ile karşılandı.

Sürdürülebilir Yaşam anlayışıyla faaliyet gösteren Soyak, bulunduğu çevrede sosyal yaşama da katkı sağlıyor.  Soyak Siesta Satış ofisinde gerçekleştirilen etkinliklerle İzmirlilerin yaşamını renklendiren Soyak, 2-4 Şubat tarihleri arasında düzenlediği kişisel gelişim, tasarım atölyesiyle çocuklara ev sahipliği yaptı. Eğitmenler eşliğinde, çocukların hayallerindeki evi tasarlamalarına yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikte toplam 83 çocuk, alçı kalıp- resim ve tahta atölyelerine katıldı.

6-10 yaş arası ilkokul öğrencilerinin davet edildiği etkinliğe, ağırlıklı olarak Karşıyaka Bölgesinin okulları ve Soyak Mavişehir sakinleri katıldı.  Çocukların kişisel gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen atölyeler, ebeveynler tarafından beğeni ile karşılandı. Çocuklar ve ailelerden de gelen talepler doğrultusunda, çocukların yaratıcılığını geliştiren etkinliğin gelecekte de devam etmesi planlanıyor. Etkinlik sırasında Soyak Siesta Yalıçapkını maskotu ile eğlenceli saatler geçiren çocukların yaptıkları birbirinden renkli ürünler, Soyak Siesta satış ofisinde açılacak tasarım sergisinde görülebilecek.

Soyak Siesta, İzmir'de yaşam kalitesini yükseltiyor

İzmir Karşıyaka'da Soyak Siesta projesiyle fark yaratan Soyak, farklı yaşam tarzlarına uygun daire seçenekleri, doğa dostu uygulamalar ve sosyal yaşamı renklendiren olanaklarla, kaliteli yaşam biçimini odağında tutuyor.  Soyak, fonksiyonelliği, mimari estetikle birleştirdiği Soyak Siesta projesinde, üst düzey kaliteyi en uygun ödeme koşullarıyla müşterilerine sunuyor.  2250 konutluk projenin 389 daireden oluşan 2. etap satışları, uygun ödeme seçenekleriyle hızla devam ediyor.

"Az katlı" bina anlayışı ile oluşturulan Soyak Siesta projesinde, 494 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olmak mümkün.  Peşin ödemelerde 99.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Soyak Siesta'da, 72 aya kadar vadede %0.85 faiz oranı uygulanırken 84 ile 120 ay arasında ise %0.97 oranında faiz uygulanıyor.

Müşteriler, Soyak kalitesi ve güvencesi ile 1+1'den 3+1'e kadar geniş daire seçeneklerinin sunulduğu Soyak Siesta'daki ayrıcalıklı yaşam biçimine Mart 2011'de kavuşacak. Soyak Siesta projesinin konumu, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı olanağı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.  Çevre dostu bir yaklaşımla oluşturulan Soyak Siesta'nın enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma, aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor.

İzmirli çocuklar Soyak Siesta'da hayalindeki evi tasarladı