Gayrimenkul sektöründe 50. yılını kutlayan Soyak'ın İstanbul Ümraniye'de çağdaş yaşam alanlarının en iyi örneği oluşturularak yüksek yaşam kalitesi sunan projesi Şelale Evleri; haftasonunda, müzik dolu bir Yaza Merhaba Şenliği gerçekleştirdi. Ezgi'nin Günlüğü, Öykü&Timuçin, Bora Öztoprak ve Kaan'ın en sevilen şarkılarını seslendirdiği şenlikte, aCuba Grubu da konukları salsa ritimleri ile coşturdu.

Soyak'ın İstanbul Ümraniye'de Yenişehir Toplu Yapı Projesi'nin 1000 konutluk üyesi Şelale Evleri, 18-19 Haziran tarihlerinde, konuklarına unutamayacakları bir haftasonu yaşattı. Sakinlerine evden uzaklaşmadan tatil ve spor yapma olanağı sunan Şelale Evleri'nin keyifli bahçesinde gerçekleşen Yaza Merhaba Şenliği, 18 Haziran'da Öykü&Timuçin ile Ezgi'nin Günlüğü'nü, 19 Haziran'da ise Salsa Grubu aCuba ile Bora Öztoprak ve Kaan'ı ağırladı.

Müzik dünyasının sevilen isimlerinin ünlü şarkılarına eşlik eden konuklar, aCuba'nın hareketli ritimleriyle de çimler üzerinde salsa yaptılar. Eğlencenin geç saatlere kadar sürdüğü, 7'den 70'e tüm konukların keyifli vakit geçirdiği şenlikte, farklı lezzetler sunan açık büfe ikramı ise beğeni kazandı.

Gün boyu DJ eşliğinde müzik ve dansın sürdüğü Şelale Evleri'nde, çeşitli yarışamalar ve turnuvalar düzenlendi; dans gösterileri gerçekleşti. Çocukların bir defile de sunduğu şenliğe, Soyak Yenişehir Toplu Yapı Projesi'nin tüm sakinleri yoğun katılım gösterdi.

Farklı yaşam alanlarıyla kent yaşamına farklı bir soluk getiren ve projeler tamamlandıktan sonra sosyal yaşama hareket katan etkinliklerle konut sahiplerine hizmet veren Soyak ise şenlikte standı ile yer aldı. Logolu şapkaları ile şenliği renklendiren Soyak, yeni nesil yaşam tarzının kapılarını aralayacak yeni projesi Soyak Park Aparts'ın tanıtımını da yaptı.

Soyak Park Aparts'da ayda 624 TL taksitle ev sahibi olma imkanı!

Soyak'ın Halkalı'da yeni bir yaşamın kapılarını açacak projesi Soyak Park Aparts'da, yeşil ve mavi huzurla buluşuyor. Doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterilen Soyak Park Aparts'ta özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuluyor. Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ne uygun şekilde geliştirilen Soyak Park Aparts; sakinlerine, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla gelecekte de kazanma sözü veriyor.

Soyak'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imk¢nıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti sunuluyor; dairelerde merkezi uydu bağlantısı da bulunuyor.

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden Soyak Park Aparts projesinde; 624 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Nisan 2013'te sahiplerine teslim edilecek Soyak Park Aparts'da müşteri odaklı ödeme planına göre, daire fiyatları 84.500 TL ile 333.000 TL arasında değişiyor.

Soyak Park Aparts projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunulabiliyor. Halkalı'daki Soyak Park Aparts satış ofisi hafta içi ve hafta sonu,  Müşteri Hizmetleri ise 444 0 795 (SYK) numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Soyak Şelale Evleri yazı müzikle karşıladı!