İzmir'e yaşam kalitesini yükselten projelerle katkı sağlayan Soyak, Türkiye Eczacılar Birliği'nin düzenlediği "14 Mayıs Eczacılık Günü" etkinliğine bu yıl da sponsor oldu.

Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 50 yıldır çağdaş yaşam alanları oluşturan Soyak, toplumsal alandaki faaliyetleriyle de yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunuyor. Soyak, Eczacılar Odası'nın İzmir'de düzenlediği "14 Mayıs Eczacılık Günü" etkinliğine sponsor oldu.

Eczacılık Günü etkinliğine verdikleri destekle ilgili konuşan Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F.Fatma Çelenk, Soyak'ın Sürdürülebilir Yaşam anlayışıyla sürdürdüğü faaliyetlerinde yaşam kalitesini ön planda tutarak sağlıklı yaşama katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Bu felsefenin toplumsal alandaki faaliyetlerine de yansıdığını belirten Çelenk, sağlıklı yaşam için tartışılmaz bir role sahip olan eczacıların yanında yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinliği kapsamında, Ege Üniversitesi AKM Tiyatro Salonu'nda  Eczacılık ve Sağlık konularındaki konferanslara katılan eczacılar, 15 Mayıs'ta da Çeşme Ilıca Otel'de gerçekleştirilen baloda bir araya geldiler.  Balonun keyifli anlarından biri de Soyak'ın hediye ettiği 2 adet dizüstü bilgisayar için yapılan çekiliş oldu.

Soyak Siesta projesi hakkında detaylı bilgi alma fırsatı da bulan Eczacılar, projeye yoğun ilgi gösterdi. "Az Katlı bina" konseptini hayata geçirmeye hazırlanan Soyak Siesta, özel yeni bir kampanyayla satışa sunuluyor. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olunan Soyak Siesta projesinde, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere ilk 24 ay boyunca 500 TL taksit ödeyerek ulaşmak mümkün.

Yeni nesil yaşam kalitesini yansıtan proje; yaşamı renklendirecek sosyal olanakları da en üst düzeyde sağlıyor.  Projede; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparkların yanısıra, planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor.  Soyak Siesta, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.

Soyak, sağlıklı yaşamı destekliyor.