Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak, gayrimenkul sektöründeki 50. Yılında İzmir'e yeni projeleriyle yatırım yapmaya devam ediyor. İzmir'e 5 yılda 5000 konutluk yatırım yapan Soyak, Mavişehir'de yine prestijli, benzersiz, lüks, özel ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açacak. Soyak, yeni projesi Soyak Mavişehir Optimus'u 1000 kişinin katıldığı ve ünlü şarkıcı Hadise'nin sahne aldığı muhteşem gecede tanıttı.

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerindeki faaliyetleriyle adını, güven ve kalite ile özdeşleştiren Soyak, 50 yıllık tecrübesinin eseri yeni projelerini beğeniye sunmayı sürdürüyor. Soyak, ünlü şarkıcı Hadise'nin katılımı ile Swiss´tel Grand Efes'te 24 Mayıs Salı günü gerçekleşen görkemli gecede, İzmirlilere lüksü ve konforu bir arada sunacak, modern teknolojinin kullanıldığı 'ideal' fonksiyonlara sahip yeni projesi Soyak Mavişehir Optimus'u tanıttı.

Projenin basın toplantısında konuşan Soyak Holding CEO'su M.Emre Çamlıbel, "Bizim İzmir'e inancımız kadar, İzmirlilerin de Soyak markasına olan inancı, güveni ve talebi de bizim tekrar tekrar İzmir'e yatırım yapmamızı sağlıyor. İzmir'e 1 milyar TL'lik yatırımımız olacak. Bundan sonraki İzmir projemiz de Zeytinalanı'nda 250 bahçeli evden oluşacak. 50 yılın tecrübesiyle projelerimizi hayata geçirmeye devam ederken, bu yıl içinde 3'ü İzmir'de, 5'i İstanbul'da olmak üzere 8 projemizle çalışmalarımıza oldukça yoğun şekilde devam edeceğiz. Soyak Mavişehir Optimus, yine Karşıyaka'da, İzmirlilerin beğenisine sunduğumuz, yeni nesil yaşamın ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış, rahat ve konforun bir arada olacağı uygun fiyatlı bir projemiz. Bu projemizin de İzmirliler ve elbetteki Soyak markasının değer yarattığına inanan yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılanacağını düşünüyoruz." dedi.

Basın toplantısının ardından 1000 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Hadise'nin yeni parçaları ile renk kattığı tanıtım gecesinde, Muhittin Yıldız yönetimindeki Sunshine Band Orkestrası ise davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Soyak Mavişehir Optimus tanıtım filminin gösterildiği, broşürlerinin dağıtıldığı gecede davetlilere, Soyak Mavişehir Optimus maketini inceleme fırsatı da sunuldu. Projenin tüm detayları ile tanıtıldığı gecede daire satışları başladı.

Soyak efsanesi, İzmir'deki 3. projesiyle yeniden Mavişehir'de…

İzmir Karşıyaka'da Soyak Mavişehir'in yanında yer alan, yine Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Mavişehir Optimus'ta daire fiyatları  122.200 TL ile 541.700 TL arasında değişiyor. Tanıtıma özel fiyat avantajı ile satışa sunulan projede 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0,79 faiz oranı uygulanıyor.

1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, 2+1, 3+1 ve  4+1 bahçeli dubleksler seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap edecek Soyak Mavişehir Optimus, 1200 konuttan oluşuyor. 2013 yılında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan projenin ilk aşamasında 15 katlı 3 blokta 814 dairesi satışa sunuluyor.

Soyak Mavişehir Optimus ile "teknoloji ve çevreye duyarlılık" yaşamınızın parçası olacak!

Adını 'ideal'den alan Soyak Mavişehir Optimus'ta hem yaşam alanları hem de daireler adına yakışır şekilde ideal ölçülere ve yüksek standartlara sahip. Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı (fırın, ocak, ankastre bulaşık makinası ve fırın üstü aspiratör) olarak teslim edilecek proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler ve 2+1, 3+1 ve  4+1 bahçeli dubleks seçenekleri ile beğeniye sunuluyor.

Soyak, Mavişehir Optimus'ta açık ve kapalı otoparklar, engelli ve çocuk arabalarına uygun yollar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun parkı ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Soyak'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imk¢nıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.

Soyak Mavişehir Optimus projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Karşıyaka'daki Soyak Mavişehir Optimus satış ofisi hafta içi ve hafta sonu,  Müşteri Hizmetleri ise 444 0 795 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Soyak, İzmir için en