50. yılını kutlayan Soyak, İstanbul'da ödüllü Bahçeşehir'de, bahçeli evin huzurunu ve keyfini yaşamak isteyenlerin hayallerini, Soyak Bahçe&Bahçe ile gerçekleştiriyor. Dubleks ve tripleks bahçeli evler ile, lüks ve yeşil bambular içinde bir yaşamın kapıları açılıyor! Soyak Bahçe&Bahçe projesini ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun sahne aldığı, iş ve cemiyet hayatından da ünlü isimlerinin konuk olduğu muhteşem gecede tanıttı.

Soyak; Bahçeşehir'de yeni nesil yeşil bambulu bahçeleri ve lüks evleri ile huzurlu, konforlu, modern, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak projesi Soyak Bahçe&Bahçe'yi İstanbullularla tanıştırdı. Soyak, yeni projesi Bahçe&Bahçe'yi 26 Haziran Pazar günü, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun sahne aldığı, Bahçeşehir Gölet Mevkii Arena Sahne'de gerçekleşen görkemli gecede tanıttı. Yaklaşık 5000 kişinin katıldığı gecede Kenan Doğulu, piyanoda Ozan Doğulu eşliğinde en sevilen şarkılarıyla tüm davetlilere keyifli dakikalar yaşattı. Gecede bir ara sahneye çok sevgili yeğeni 2 yaşındaki Arya ile birlikte de çıkan Doğulu; tüm gece boyunca bitmeyen enerjisiyle; konser boyunca iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini de coşturdu.

Soyak Bahçe&Bahçe tanıtımına Grafiti Show ve Sokak Bandosu ile hareket katan ve üç farklı DJ Party ile konuklara eğlenceli saatler sunan Soyak, tüm gece süren açık büfe ikramlarda da Bahçe&Bahçe konseptinin ayrıcalığını yansıttı.

Soyak Bahçe&Bahçe'nin tanıtım filminin gösterildiği, broşürlerinin dağıtıldığı gecede; davetlilere, Soyak Bahçe&Bahçe'nin maketini inceleme fırsatı da sunuldu. Projenin tüm detayları ile tanıtıldığı gecede, daire satışları da başladı.

Soyak Bahçe&Bahçe'de tanıtıma özel fiyat avantajı kısa süre için devam edecek.

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak'ın 50.000m2 alan üzerine kurulu, 294 adet  bahçeli evden oluşan yeni projesi; dubleks ve tripleks bahçeli ev seçenekleri ile her zevke ve beğeniye hitap ediyor. Her eve özel "Yeni Nesil Bahçe"si, iki araçlık otoparkı, havuzlu sosyal tesisi, SPA'sı, fitness salonu, genç ve çocuk odaları ile Soyak Bahçe&Bahçe, lüksün, huzurun ve keyfin yeni adresi olarak sakinlerini bekliyor.

İstanbul Bahçeşehir'de Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Bahçe&Bahçe'de bahçe teraslı 3+1 dubleksler 402.000 TL'den, bahçeli 5+1 tripleksler 568.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Aralık 2013'te tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede, 120 aya kadar banka kredili, uygun koşullarda satış imkanı sağlanıyor.

Soyak Bahçe&Bahçe'de sizin de "Yeni Nesil" bahçeniz hazır!

Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı olarak teslim edilecek, ayrıcalıklı lüks tasarıma sahip proje; kapalı otoparklar, yeşil bambu tasarımlı özel bahçeler, fitness salonu, yüzme havuzu, spa ve masaj odası, basketbol sahası ve çocuklara özel oyun odasının yanı sıra kafe, havuz bar ve çatı bar ile, keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuluyor.

Soyak'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 3 boyutlu çeşitli oyunların yer aldığı genç eğlence odası da dikkat çekiyor.

Soyak Bahçe&Bahçe'de, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imk¢nıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.

Soyak Bahçe&Bahçe projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için; www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Bahçeşehir'deki Soyak Bahçe&Bahçe satış ofisini hafta içi ve hafta sonu ziyaret edebilir,  Müşteri Hizmetleri 444 0 795 numaralı telefondan 7 gün 24 saat bilgi alabilirsiniz.

Soyak Bahçe&Bahçe'yi Kenan Doğulu ile tanıttı