İzmir Karşıyaka'ya getirdiği yeni nesil yaşam tarzıyla öne çıkan Soyak Siesta, İzmirlileri özel bir yılbaşı kutlamasında bir araya getirdi. 25 Aralık Cumartesi gecesi gerçekleştirilen kutlamaya, 1000'i aşkın misafir katıldı. Hakan Doğanay'ın sunuculuk yaptığı gecede, Su Balesi ekibi, Mapping Show ve çeşitli eğlenceler, katılımcıların beğenisi ile karşılandı.

Soyak, İzmir'deki faaliyetlerini Sürdürülebilir Yaşam anlayışıyla hayata geçirirken, sosyal yaşamı renklendirecek özel etkinliklere de evsahipliği yapıyor.  İzmirliler, 25 Aralık Cumartesi gecesi Soyak Siesta'daki yeni yıl kutlamasında bir araya gelerek, Soyak Siesta'daki yeni nesil yaşam tarzını deneyimleme fırsatı buldular.  Özel peyzaj tasarımı ve çevre düzenlemesiyle ziyaretçilerin beğenisini kazanan Soyak Siesta'da düzenlenen yılbaşı partisi, her yaştan ziyaretçinin beğenisiyle karşılandı.

1312 kişinin katıldığı yılbaşı kutlamasında, Su Balesi ekibinin Soyak Siesta havuzunda gerçekleştirdiği performans ilgiyle izlenirken, ünlü sunucu Hakan Doğanay'ın canlı röportajları keyifli dakikalar yaşattı.  Dev ekranda gösterilen görüntülerin ardından duvara yansıtalarak gerçekleştirilen Mapping Show, izleyicilere görsel bir şölen yaşattı.

Keyifli bir kokteylle devam eden gecede bir araya gelen konuklar, Soyak Siesta hakkında yerinde bilgi aldılar.  Katılımcılar ayrıca, beyaz eşya ve mobilya firmaları tarafından dağıtılan indirim kuponlarına sahip oldular.

Soyak Siesta, İzmir'e fark yaratan bir yaşam tarzını getiriyor
2250 konuttan oluşan Soyak Siesta, farklı yaşam tarzlarına uygun daire seçenekleri, doğa dostu uygulamalar ve sosyal yaşamı renklendiren olanaklarla, kaliteli bir yaşamın kapılarını aralıyor.  Fonksiyonelliğin, mimari estetikle birleştiği Soyak Siesta projesinde, üst düzey kalite en uygun ödeme koşullarıyla sunuluyor.
Soyak Siesta projesinin konumu, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı olanağı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.  Çevre dostu bir yaklaşımla oluşturulan Soyak Siesta'nın enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma, aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor.

Yeşil çatı uygulaması bulunan Soyak Siesta'da dimerli aydınlatma sistemleri; daire içlerinde armatürlerde tasarruflu ampüller kullanılıyor. Çevre aydınlatmada tasarruflu (led'li) aydınlatma sistemleri; ortak sosyal alanlarda sıcak suyu ısıtmada güneş paneli ile yapılıyor. Dairelerde 2 kademeli (3-6 litre) rezervuarlı klozet sistemleri ile kişilere su kullanımının dengeli tüketimi teşvik ediliyor. Özellikle doğru yapılan mantolama uygulamaları ile yaklaşık %35-50 oranında tasarruf sağlanması hedefleniyor.

İzmirliler Yeni Yılı Soyak Siesta'da Kutladı