İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar'da evler hazır fırsatlar da hazır. Halkalı'nın en uygun fiyatlı ve ekonomik projesi olan Evostar'da daireler hemen teslim avantajı ve ayrıcalıklı ödeme planlarıyla sahipleriyle buluşuyor. Dileyen 36 ay %0 faiz, dileyen %10 indirim ve dileyen de 120 ay % 0,75 oranlı krediden yararlanabiliyor.

Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunan Soyak Evostar, Halkalı'nın en ekonoomik ve uygun fiyatlı konut projesi olarak dikkat çekiyor. Hemen teslim olarak satılan dairelerde ayrıcalıklı ödeme planları da sunuluyor. Soyak Evostar'ın bu kampanyasınde dileyen evini 36 ay ay yüzde 0 faizle, dileyen peşinde %10 indirimle, dileyen de 120 ay %0,75 faiz oranlı krediyle sahip olabiliyor.

1+1 dairelerin 185.500 TL'den, 2+1 dairelerin de 299.000 TL'den, başlayan fiyatlarla satıldığı Soyak Evostar'ın 36 ay vadeli %0 faiz seçeneğinde, 1+1 dairelerde taksitler 3.092 TL'den, 2+1 dairelerde de 3.984 TL'den başlıyor.

Daha uzun vadeyle ev sahibi olmak isteyenler de %1 peşinatla, 120 ay vadeli %0,75 faiz oranlı seçeneği tercih edebilir. Bu seçenekte taksitler 1+1 daireler için 1.763 TL'den, 2+1 daireler için de 2.841 TL'den başlıyor.

Soyak'ın tüm projelerinde olduğu gibi Soyak Evostar projesinden konut sahibi olmak isteyenler %1 KDV taahhüdünden de yararlanabiliyorlar.

Alırken de otururken de daha az ödeme yapılmasına imkan tanıyan Soyak Evostar'da gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza indirildi.

Bu kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgi için 7 gün 24 saat hizmet veren 444 0 795 numaralı Soyak Müşteri Hizmetlerini aramak yeterli.

Halkalı'da en uygun fiyat Soyak'tan, en fırsat dolu kampanya Evostar'dan!